Diéta, Bridget Jones módra

Funny-cartoon-Diet

Hétfőn kezdődik a 3. Strandfigura Átalakulási Versenyünk, ma jár le a nevezési határidő – ennek örömére itt egy kis szösszenet Fielding regényéből. Röhögni ér, különösen ha kicsit magadra is ismertél benne 🙂

“[…] Felhívtam Jude-ot, hogy elpanaszoljam a fogyókúra csődjét, mire ő azt mondja, írjak le mindent, amit ettem, de becsülettel, és ellenőrizzem, hogy betartottam-e a fogyókúrát. Hát tessék a lista.

Reggeli: császárzsömle (változat az előírt teljes kiőrlésű különleges pirítósra); Mars csokoládé (változat az előírt különleges fél grapefruitra).
Tízórai: két banán, két körte (átálltam az F-tervre, mert éhen halok, és rá se bírok nézni a Scarsdale sárgarépás nasira). Dobozos narancslé (narancsbőrellenes nyersdiéta).
Ebéd: hajában főtt burgonya (Scarsdale vegetáriánus diéta) és hummusz (Hay-diéta – a hajában főtt krumpli pont jó, mert csupa keményítő, a reggeli és a tízórai meg tiszta alkáli, kivéve a császárzsömlét és a Mars csokit: jelentéktelen elhajlás).
Vacsora: négy pohár bor, sült hal rósejbnivel (Scarsdale-diéta és Hay-diéta: fehérjeképző); adag tiramisu; mentolos bonbon (be voltam szittyózva).

Rájöttem, hogy túlságosan is könnyű beleilleszteni valamelyik diétába azt, amit éppen eszem, és a diéta nem arra való, hogy kiválasszam és keverjem, hanem hogy kiválasszam és kitartsak mellette, mint ahogy el is fogom kezdeni azonnal, amint megettem ezt a csokoládés kiflit.”

(Kép forrása itt.)

Comments are closed.