• Tanuljuk az erőt.
  • Tanítjuk az erőt.
  • Profizmusunk visszafogottsággal párosul.
  • Nem mindegy, hogyan kezeljük erőnket.
  • Az erő magasabb célokat szolgál.

StrongFirst_Instructor

Amit képviselünk

Elköteleztük magukat egy olyan közösség létrehozása, vezetése mellett, amely

  • nem hajlandó beletörődni a tipikus civilizált, mozgásszegény, ülő életmód káros hatásaiba,
  • büszke fizikai erejére és folyamatosan fejleszti azt,
  • tudatosan jobb egészségre, szabadabb mozgásra és hosszú távon élhetőbb életre törekszik.

Közös értékeink a precízió, az igényesség, a sérülés-megelőzés, a fokozatosság, az elfogadás, a megértés és a türelem. Elutasítjuk ugyanakkor a hősködést, a hivalkodást, a könnyelműséget, a felelőtlenséget és a kontárkodást.

Előnyünk

Lakatos Péter Master SFG mellett Senior SFG Instruktorként Gabi Magyarország legmagasabban képzett és legtapasztaltabb kettlebell oktatója. 2008 óta közel 100 kezdő tanfolyamot vitt már végig, számos jelöltet készített fel (minden esetben sikeres) instruktori vizsgára és több, mint 15.000 órányi csoportos vagy privát oktatást tudhat maga mögött. Egyaránt hatékony hosszú távú, rendszeres edzések és eseti szemináriumok keretei között. Nemzetközi szinten is elismert szakember: egy olyan viszonylag szűk kör tagja, amelybe az egész világon talán százötvenen, Európában pedig talán ha húszan tartoznak.  Ezeket az embereket Pavel személyesen választotta ki közvetlen munkatársaivá, részt vesznek a rendszer további fejlesztésében és világszinten koordinálják az oktatást, vezetik az instruktori képzéseket. Közvetlen kapcsolatban áll magával Pavellel és a StrongFirst nemzetközi szervezetének vezetőségével, FMS képzési vezetőként pedig az FMS központtal. Így bár a StrongFirst folyamatosan fejleszti állandó alapelvekre épülő tanítási és erőfejlesztési rendszerét, és ugyanez a helyzet a Functional Movement Systems esetében a korrekciók rendszerével is, a Bátorságsarokban gyakorlatilag közvetlenül „a forrásból ihatsz”:  azonnal értesülhetsz az újdonságokról, sőt, részt vehetsz különböző „még nem publikus” programok tesztelésében is. Sűrűn látogatja a többi instruktor edzéseit és tapasztalatával, meglátásaival, többlettudásával segíti az ott folyó munkát, legyen az elméleti oktatás, technikai javítás, finomítás, programok személyre szabása vagy mozgásminőségi problémák kezelése.

Minőségbiztosítás

Nálunk nincsenek önjelölt guruk, YouTube-akadémiások, önjáróvá vált lepattanó instruktorok. Minden oktató személyesen Gabinál készült fel, az edzői vizsgát követően minimum 1 év tanítási gyakorlaton vett részt nála, azóta is folyamatos szakmai ellenőrzés mellett dolgoznak és rendszeres vezetéspszichológiai, oktatásmódszertani, programtervezési továbbképzésben vesznek részt. A SF és az FMS központhoz fűződő közvetlen kapcsolatnak köszönhetően garantáltan minden oktatónk folyamatosan naprakészen, a legfrissebb standardokkal és módszerekkel dolgozik.

Garancia

Gabi személyesen vállal felelősséget instruktoraiért és a Bátorságsarokban folyó munka minőségéért: ha bármilyen okból nem vagy megelégedve a nálunk folyó oktatással, teljeskörű a pénz visszafizetési garancia, az oktató személyétől függetlenül.