Munkahelyi együttműködés

Csökkentse költségeit
növelje dolgozói produktivitását, miközben
hozzájárul egészségük, közérzetük javulásához!

fekmester
Jó a dolgozónak, jó a cégnek: Fékmester.hu az Ország Boltja, többedszerre is! (A fotóért köszönet László Istvánnak&Zitának!)

A Humánpolitika.com 2013-as felmérése vállalati és munkavállalói szempontból is vizsgálta a munkahelyi egészségfejlesztéshez való általános hozzáállást, és többek között a következő megállapításokra jutott:

“A vizsgált cégek 79%-a támogatja a munkahelyi sport megvalósulását, mert

 • javítja a munkavállalók egészségét (90%)
 • fejleszti a stressz-kezelést a munkahelyen (66%),
 • fokozza a dolgozók teljesítményét (47%),
 • csökkenti a betegség miatti távollét arányát (32%)”

“A megkérdezett munkavállalók egyértelmű tapasztalata, hogy a rendszeres sport pozitívan hat a munka-és magánéletben egyaránt:

 • jobb állóképesség (81%),
 • megnövekedett munkahelyi hatékonyság (49%),
 • kevesebb betegség miatti hiányzás (49%).”

Mi azonban még ennél is többet kínálunk, és nem csak nagyvállalatoknak. Olvassa el az alábbi tájékoztatót programunkról és beszéljünk a lehetőségekről!

Akikkel már együttműködünk: TEVA, National Instruments, IT Services, TIGÁZ, British Telecom, Dentland Fogászat, KEVIÉP

Kérje ajánlatunkat most!

KettleBetter! – Jobb tartás, jobb mozgás, jobb erőnlét, jobb élet!

KB-evolution1

A kettlebell Magyarországon 2007 óta nagy népszerűségre tett szert, köszönhetően a rengeteg látványos eredménynek, amit erőfejlesztés, teljesítmény-fokozás és alakformálás terén nyújtani tudott.

A Kettlebell Debrecen filozófiája azonban mégsem ezekben látja a legnagyobb értéket, hanem a tartás- és mozgásjavítás, valamint a javarészt ülő életmód okozta negatív hatások megelőzése és/vagy kiküszöbölése terén.
Ezek alatt nemcsak a hát-, derék-, térd- és egyéb ízületi fájdalmakat értjük, hanem a rossz tartás és rossz mozgás okozta megnövekedett sérülésveszélyt, továbbá a túlsúlyt, cukorbetegséget, magas vérnyomást és más szív- és érrendszeri problémákat is.

A Corpus Fitnessben (Oláh G. u.) kb. 6 hetente indított KettleBetter! kezdő tanfolyamainkon ezért a hangsúlyt eleinte a testtartás, a mozgáskoordináció és az egyensúly javítására, a gyermekkorban még természetes, egészséges mozgásminták helyreállítására helyezzük, és a terhelést csak ehhez igazítva, fokozatosan adagoljuk. Hisszük ugyanis, hogy a szabadidősport elsődleges célja az egészség és az életminőség hosszú távú megőrzése, ez pedig csak akkor lehetséges, ha az edzettséget megfelelő mozgásminőségi alapokra építjük fel.

A KettleBetter! programot tanítványaink valós igényeinek figyelembe vételével és a Kettlebell Spine™ szakmai segítségével kifejezetten az ülőmunka káros hatásainak ellensúlyozására hoztuk létre és fejlesztjük 2008 óta. A StrongFirst™ rendszerű, kettlebellel és saját testsúllyal végzett erőedzésbe integráltuk a Funkcionális Mozgásminta Szűrés és Korrekció (FMS™), az Original Strength® valamint a Z-Health® idegrendszeri alapú mozgás- és teljesítmény-optimalizálás nyújtotta lehetőségeket, de bizonyos elemeink ismerősek lehetnek a jógából, gerinctornából, gyógytornából vagy manuálterápiából is. A részvétel nem igényel előzetes edzettséget és korra, nemre való tekintet nélkül elkezdhető – ugyanakkor komoly munka, ami komoly eredményeket is hoz. És a nálunk megszerzett tudás a későbbiekben nemcsak a kettlebell vagy más súlyzós edzésben, hanem bármilyen sportban és a mindennapi életben is kamatoztatható.

  Kérje ajánlatunkat most!