10 éves a KBDB – jubileumi RetroBell edzés!

Próbáld ki, milyen volt a vegytiszta hardstyle kettlebell, mielőtt még “elfitneszesedett” volna!

Az oktatás 0-ról, mozgástanítással indul, a tanfolyamra bárki jelentkezhet, előzetes ismeretek és edzettség nem szükséges!

A tanfolyam kezdete: 2018. december 4.
Időtartama: 3 hónap (12 hét)
Időpontok: Kedd, csütörtök, 18:30-19:30

Mindennapos testneveléshez igazolást adunk!
Széchenyi Pihenőkártyát elfogadunk! (rekreációs zseb)

Mint minden általunk nyújtott szolgáltatás esetében, itt is teljeskörű a pénzvisszafizetési garancia!
Ára: 32.500Ft
Havi részletfizetés lehetséges: 12.000Ft/hó
Diákoknak, nyugdíjasoknak, hon- és rendvédelmieknek, DH tagoknak, munkahelyi program résztvevőknek* mindkét bérlettípusnál 10% kedvezmény.

*TEVA, National Instruments, IT Services, TIGÁZ, British Telecom, KEVIÉP: -10% kedvezmény.
A Dentland Fogászat dolgozóinak 100%-ban a cég fizeti!

A tanfolyam célja és tartalma

Elsődleges cél a biztonságos és hatékony kivitelezés elsajátítása. Olyan, speciálisan összeválogatott kettlebell gyakorlatokat veszünk sorra, amelyek kifejezetten a civilizált életmód negatív mozgásszervi hatásainak ellensúlyozását szolgálják.

Ehhez meg kell teremteni a megfelelő mobilitást, stabilitást és mozgás-koordinációt is, ezért további 30+ javító és rávezető gyakorlatot is alkalmazunk a StrongFirst, az FMS, az Original Strength, a Z-Health és más rendszerek (pl. jóga, gerinctorna, manuálterápia) kínálatából.

A hetek múltával szabadabbá válik a mozgás, javul a testtartás, enyhülnek a rossz beidegződések okozta ízületi fájdalmak, javul a közérzet és az általános erőnlét.

Tanítványaink a technikai gyakorlás mellett elméleti képzésben is részesülnek, közérthető és élvezetes formában:

  • Megismerkednek a StrongFirst rendszerű edzés elméletével, az erőfejlesztés módszereivel, többek között a különböző feszítési technikákkal, az erőlégzéssel, az “ékeléssel”;
  • bepillantást nyernek az emberi mozgás helyes biomechanikájába, a jó testtartás és “tengely” kialakításába, a sérülés-megelőzés és az ízületek tehermentesítésének lehetőségeibe;
  • szó esik  általában az életmódról, az egészséges és céltudatos táplálkozásról, a zsírból fogyás, az izomépítés mikéntjéről, az edzés során lezajló élettani, biokémiai és hormonális folyamatokról;
  • és minden kapcsolódó témáról, amit a résztvevők felvetnek 🙂

Mit hozzak magammal?

törölközőt,
innivalót,
kényelmes játszóruhát,
a mezítlábadat,
nyitottságot,
türelmet,
jókedvet 🙂


Időpont

2018.12.04
18:30 - 19:30

Helyszín

Corpus Fitness
Oláh G. u. 5, Debrecen

Kategóriák


Jelentkezés

A "Jelentkezés elküldése" gombra kattintva hozzájárulsz ahhoz, hogy az itt megadott adataidat az Adatkezelési tájékoztatóban leírt célokra és módon kezeljük.
Itt csak a helyedet foglalod le, a díjat majd a helyszínen kell befizetni. Maximum 5 helyet foglalhatsz. Válaszd ki az egyes jegytípusoknál a lefoglalni kívánt helyek számát és a Megjegyzés mezőben add meg a társaid nevét, emailcímét.
Mindenkinek küldünk visszajelzést! Ha 2-3 napon belül nem kapnál (spam-ben, promóciók közt is nézd meg!), jelezd e-mailben,  Facebookon vagy telefonon!
Jegy típusa Ár Helyek
3 hónapos tanfolyami díj 32.500,00Ft
3 hónapos kedvezményes tanfolyami díj 30.000,00Ft
havi részletfizetés 12.000,00Ft
kedvezményes havi részletfizetés 11.000,00Ft