A verseny 2020. március 16-tól 12 héten át tart (nettó 10 plusz 1-1 adminisztrációs hét előtte-utána). Nevezhet minden jelenlegi és azon volt tanítványaink, akik a verseny idejére legalább heti 1 edzés erejéig visszatérnek.

“Újoncok” is nevezhetnek, ha jelentkeznek a március 2-i kezdő csoportba!
Kezdő csoport info és jelentkezés

1. Nevezési díj 3.000Ft, befizetendő a helyszínen, a verseny kezdetéig.

2. A győztest külön zárt FB csoportban szavazzuk meg. Csak a jelenlegi és volt versenyzők szavazhatnak. A szavazatok a csoporton belül nyilvánosak.

3. A résztvevők megjelenő adatai:

  • előtte-utána-fotókból készült montázs
  • keresztnév vagy becenév;
  • az elért VÁLTOZÁS számokban (pl.: testsúly: -2kg; testzsír: -4kg; Izom: +2kg, derékb.: -8cm, felkar.: +2cm, stb.)

(A pontos testsúly, zsír%, zsírtömeg, izom%, izomtömeg, körméretek stb. csak nálunk lesznek nyilvántartva, nyilvánosságra nem kerülnek!)
Minták itt, itt, itt és itt 🙂

4. A résztvevők előzetesen hozzájárulnak ahhoz, hogy amennyiben a kategóriájukban az első 3 hely egyikét szerzik meg, a róluk készült, a 3. pontban részletezett montázst a batorsagsarok.hu-n, a kettlebelldebrecen.hu-n ill. annak FB- és IG-oldalán megjelentetjük. (A többi helyezettnek ez nem kötelező, de persze azoknak is örülnénk!)

5. A résztvevők vállalják, hogy nem több, mint 3 nappal a verseny kezdete előtt ill. vége után fotókat készítenek/készíttetnek magukról, lehetőleg azonos helyen, pózban és megvilágításban, viszonylag testhezálló ruhában, szemből, oldalról és hátulról. Az előtte-fotóknak legkésőbb márc. 22-ig kell beérkezniük. Fenntartjuk a jogot, hogy a vélhetően manipulált fotókat elutasítsuk.

6. A résztvevők vállalják, hogy edzés- és kajanaplót vezetnek (edzéstervet, diétát mi adunk), amit kérésre bármelyik edzésen naprakészen bemutatnak.

7. Férfi és női kategóriában lehet indulni. Min. 10 induló/kategória esetén mindkét kategóriában 1-1 győztest választunk (holtverseny esetén újabb szavazással döntünk), a nyeremény egy-egy 3 hónapos KBDB bérlet vagy tetszőleges súlyú kettlebell 32kg-ig.

Jelentkezési határidő: márc. 14.

Mérlegelés, adminisztráció a márc. 16-i héten, az első szokásos edzés-időpontotokban!

Diétával, edzésprogrammal, otthoni edzéssel kapcsolatban további info a jelentkezés visszaigazolása után, a verseny első, adminisztrációs hetében!

Korábbi versenyek tanulságai ITT (olvasnivaló)!


Időpont

2020.03.16
17:30 - 20:30

Helyszín

Corpus Fitness
Oláh G. u. 5, Debrecen


Jelentkezés

A "Jelentkezés elküldése" gombra kattintva hozzájárulsz ahhoz, hogy az itt megadott adataidat az Adatkezelési tájékoztatóban leírt célokra és módon kezeljük.
Itt csak a helyedet foglalod le, a díjat majd a helyszínen kell befizetni. Maximum 5 helyet foglalhatsz. Válaszd ki az egyes jegytípusoknál a lefoglalni kívánt helyek számát és a Megjegyzés mezőben add meg a társaid nevét, emailcímét.
Mindenkinek küldünk visszajelzést! Ha 2-3 napon belül nem kapnál (spam-ben, promóciók közt is nézd meg!), jelezd e-mailben!

Ennek az eseménynek pillanatnyilag csak a várólistájára tudsz jelentkezni, a fenti email címen.