A verseny 2018. március 19-től 12 héten át tart (nettó 10 plusz 1-1 adminisztrációs hét előtte-utána). Nevezhet minden jelenlegi és azon volt tanítványaink, akik a verseny idejére legalább heti 1 edzés erejéig visszatérnek.

1. Nevezési díj 3.000Ft, befizetendő a helyszínen, a verseny kezdetéig.

2. A győztest külön FB csoportban szavazzuk meg. Csak a jelenlegi és volt versenyzők szavazhatnak. A szavazatok a csoporton belül nyilvánosak.

3. A résztvevők megjelenő adatai:

  • keresztnév vagy becenév;
  • előtte-utána kép;
  • az elért VÁLTOZÁS számokban (pl.: testsúly: -2kg; testzsír: -8%; Izom: +6%, derékb.: -8cm, felkar.: +2cm, stb.)

(A pontos testsúly, zsír%, zsírtömeg, izom%, izomtömeg, körméretek stb. csak nálunk lesznek nyilvántartva, nyilvánosságra nem kerülnek!)
Minták itt, itt, itt és itt 🙂

4. A résztvevők előzetesen hozzájárulnak ahhoz, hogy amennyiben a kategóriájukban az első 3 hely egyikét szerzik meg, a róluk készült, a 3. pontban részletezett montázst a batorsagsarok.hu-n, a kettlebelldebrecen.hu-n ill. annak FB- és IG-oldalán megjelentetjük. (A többi helyezettnek ez nem kötelező, de persze azoknak is örülnénk!)

5. A résztvevők vállalják, hogy nem több, mint 3 nappal a verseny kezdete előtt ill. vége után fotókat készítenek/készíttetnek magukról, lehetőleg azonos helyen, pózban és megvilágításban, viszonylag testhezálló ruhában, szemből, oldalról és hátulról. Az előtte-fotóknak legkésőbb márc. 25-ig kell beérkezniük. Fenntartjuk a jogot, hogy a vélhetően manipulált fotókat elutasítsuk.

6. A résztvevők vállalják, hogy edzés- és diétanaplót vezetnek, amit kérésre bármelyik edzésen naprakészen bemutatnak.

7. Férfi és női kategóriában lehet indulni, mindkét kategóriában 1-1 győztest választunk (holtverseny esetén újabb szavazással döntünk), a nyeremény egy-egy 3 hónapos KBDB bérlet vagy tetszőleges súlyú kettlebell 32kg-ig.

Jelentkezési határidő: márc. 18.

Mérlegelés, adminisztráció a márc. 19-i héten, az első szokásos edzés-időpontotokban!

Diétával, edzésprogrammal, otthoni edzéssel kapcsolatban további info a jelentkezés visszaigazolása után, a verseny első, adminisztrációs hetében!

Korábbi versenyek tanulságai ITT (olvasnivaló)!


Térkép betöltése...

Időpont

2018.03.19
Egész napos

Helyszín

Corpus Fitness
Oláh G. u. 5, Debrecen


Jelentkezés

Egynél több jelentkezés leadása lehetséges, de csak akkor tudjuk visszaigazolni, ha a magaddal hozni kívánt személyek nevét és email-címét a megjegyzés mezőben megadod!
Itt csak a helyedet foglalod le, a díjat majd a helyszínen kell befizetni.
Mindenkinek küldünk visszajelzést! Ha 2-3 napon belül nem kapnál (spam-ben, promóciók közt is nézd meg!), jelezd e-mailben,  Facebookon vagy telefonon!

Erre az eseményre a jelentkezés már lezárult.

Megosztás: Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on TumblrPin on Pinterest