Az oktatás 0-ról indul, a szemináriumra bárki jelentkezhet, előzetes ismeretek és edzettség nem szükséges!

Elsősorban kezdőket várunk, de szívesen látunk akkor is, ha otthon (vagy máshol) bellezel és olykor vannak gondok, pl. fáj a derekad a swingtől…

Időpont: 2017. szeptember 9. 15:00-17:00
Helyszín: Corpus Fitness, Debrecen, Oláh G. u. 5.
Ár: 5.000Ft – pénzvisszafizetési garanciával!
Diákoknak, nyugdíjasoknak, hon- és rendvédelmieknek, DH tagoknak, munkahelyi program résztvevőknek* 1.000Ft kedvezmény.
Bérlettel kombinálva további jelentős kedvezmények**!

*1.000Ft kedvezmény: TEVA, National Instruments, IT Services, TIGÁZ, British Telecom, KEVIÉP.
A Dentland Fogászat dolgozóinak 100%-ban a cég fizeti!

**A bérlet mellé járó kedvezmények csak EGYIDEJŰ vásárlás esetén érvényesek, a szeminárium időpontjában fizetve!

A szeminárium célja és tartalma

Fókuszban a swing és a török felállás.

Elsődleges cél a biztonságos és hatékony kivitelezés alapjainak elsajátítása.

Olyan, speciálisan összeválogatott kettlebell alapgyakorlatokat veszünk sorra, amelyek kifejezetten a civilizált életmód negatív mozgásszervi hatásainak ellensúlyozását szolgálják.
Ehhez meg kell teremteni a megfelelő mobilitást, stabilitást és mozgás-koordinációt is, ezért további javító és rávezető gyakorlatokat is alkalmazunk a StrongFirst, az FMS, az Original Strength, a Z-Health és más rendszerek (pl. jóga, gerinctorna, manuálterápia) kínálatából.

Tanítványaink a technikai gyakorlás mellett elméleti képzésben is részesülnek, közérthető és élvezetes formában: Megismerkednek a StrongFirst rendszerű edzés elméletével, többek között a különböző feszítési technikákkal, az erőlégzéssel, az “ékeléssel”, valamint bepillantást nyernek az emberi mozgás helyes biomechanikájába, a jó testtartás és “tengely” kialakításába, a sérülés-megelőzés és az ízületek tehermentesítésének lehetőségeibe.

Hogyan tovább?

A szeminárium önmagában nem helyettesíti a kezdő csoportot: a tanultakat a továbbiakban a haladó edzéseinken speciális kezdő edzésprogram keretében gyakoroljuk be; ezzel csak a 3 hónap kezdő csoport időpontbeli kötöttségeit lehet megkerülni, magát a munkát nem 😉

Mit hozzak magammal?

törölközőt,
innivalót,
kényelmes játszóruhát,
a mezítlábadat,
nyitottságot,
türelmet,
jókedvet 🙂


Időpont

2017.09.09
15:00 - 17:00

Helyszín

Corpus Fitness
Oláh G. u. 5, Debrecen


Jelentkezés

A "Jelentkezés elküldése" gombra kattintva hozzájárulsz ahhoz, hogy az itt megadott adataidat az Adatkezelési tájékoztatóban leírt célokra és módon kezeljük.
Itt csak a helyedet foglalod le, a díjat majd a helyszínen kell befizetni. Maximum 5 helyet foglalhatsz. Válaszd ki az egyes jegytípusoknál a lefoglalni kívánt helyek számát és a Megjegyzés mezőben add meg a társaid nevét, emailcímét.
Mindenkinek küldünk visszajelzést! Ha 2-3 napon belül nem kapnál (spam-ben, promóciók közt is nézd meg!), jelezd e-mailben!

Az eseményre nincs már szabad hely. Jelentkezz várólistára a fenti email-címen, hátha lemondja valaki!