StrongFirst Instruktorok

  • Tanuljuk az erőt.
  • Tanítjuk az erőt.
  • Profizmusunk visszafogottsággal párosul.
  • Nem mindegy, hogyan kezeljük erőnket.
  • Az erő magasabb célokat szolgál.

StrongFirst_Instructor

Amit képviselünk

Elköteleztük magukat egy olyan közösség létrehozása, vezetése mellett, amely

  • nem hajlandó beletörődni a tipikus civilizált, mozgásszegény, ülő életmód káros hatásaiba,
  • büszke fizikai erejére és folyamatosan fejleszti azt,
  • tudatosan jobb egészségre, szabadabb mozgásra és hosszú távon élhetőbb életre törekszik.

Közös értékeink a precízió, az igényesség, a sérülés-megelőzés, a fokozatosság, az elfogadás, a megértés és a türelem. Elutasítjuk ugyanakkor a hősködést, a hivalkodást, a könnyelműséget, a felelőtlenséget és a kontárkodást.

Instruktorok

team01

Sok mindenben hasonlítunk, de különbözünk is: mindannyiunknak megvan a maga története, élettapasztalata, más területekről hozott szakértelme, ami kiegészíti, árnyalja és egyedivé teszi ezt a közös vállalást.

Viki Berti Gabi

Előnyünk

Lakatos Péter mellett Gabi Magyarország legmagasabban képzett és legtapasztaltabb aktív oktatója. 2008 óta több, mint 50 kezdő tanfolyamot vitt már végig, számos jelöltet készített fel (minden esetben sikeres) instruktori vizsgára és közel 6.000 órányi csoportos vagy privát oktatást tudhat maga mögött. Egyaránt hatékony hosszú távú, rendszeres edzések és eseti szemináriumok keretei között. Nemzetközi szinten is elismert szakember: egy olyan viszonylag szűk kör tagja, amelybe az egész világon talán ötvenen, Európában pedig mindössze heten tartoznak.  Ezeket az embereket Pavel személyesen választotta ki közvetlen munkatársaivá, részt vesznek a rendszer további fejlesztésében és világszinten koordinálják az oktatást, vezetik az instruktori képzéseket. Senior SFG Instruktorként tehát közvetlen kapcsolatban áll magával Pavellel és a StrongFirst nemzetközi szervezetének vezetőségével, FMS képzési vezetőként pedig az FMS központtal. Így bár a StrongFirst folyamatosan fejleszti állandó alapelvekre épülő tanítási és erőfejlesztési rendszerét, és ugyanez a helyzet a Functional Movement Systems esetében a korrekciók rendszerével is, a Bátorságsarokban gyakorlatilag közvetlenül „a forrásból ihatsz”:  azonnal értesülhetsz az újdonságokról, sőt, részt vehetsz különböző „még nem publikus” programok tesztelésében is. Sűrűn látogatja a többi instruktor edzéseit és tapasztalatával, meglátásaival, többlettudásával segíti az ott folyó munkát, legyen az elméleti oktatás, technikai javítás, finomítás, programok személyre szabása vagy mozgásminőségi problémák kezelése.

Minőségbiztosítás

Nálunk nincsenek önjelölt guruk, YouTube-akadémiások, önjáróvá vált lepattanó instruktorok, mindenkinek van államilag elfogadott sport-szakirányú végzettsége és érvényes SFG diplomája. Minden oktatót személyesen Gabi készített fel az instruktori vizsgájára, azt követően több hónapos tanítási gyakorlaton voltak nála, azóta is folyamatos szakmai ellenőrzés mellett dolgoznak és rendszeres vezetéspszichológiai, oktatásmódszertani, programtervezési továbbképzésben vesznek részt. A SF és az FMS központhoz fűződő közvetlen kapcsolatnak köszönhetően garantáltan minden oktatónk folyamatosan naprakészen, a legfrissebb standardokkal és módszerekkel dolgozik, nem kell megvárniuk a kétévenkénti diploma-megújítást, hogy a változásokról értesüljenek.

Garancia

Gabi személyesen vállal felelősséget instruktoraiért és a Bátorságsarokban folyó munka minőségéért: a legalább negyedéves bérletekhez teljes pénz-visszafizetési garancia jár, az oktató személyétől függetlenül.